Helista meile 526 2358 või saada kiri info@askandia.ee
RSS-voog Askandia Partnerid Rss Feed
ObjektTehingu tüüpMaakondLinnLinnaosaHindTubade arvÜldpindKrundi suurus

Rööpa 1A, Maardu, Harjumaa 74117

Müüa kinnistu Muuga sadama ja logistikaparkide vahetus läheduses
Müüa kinnistu Muuga sadama ja logistikaparkide vahetus läheduses
2 088 000 €
Müüa
Maa.
Ruutmeetreid: 72 000
Lisaandmed: Müüa atraktiivse hinnaga 7.2 ha suurune raudteedega piirnev tootmismaa Muuga sadama ja logistikaparkide vahetus läheduses. Kinnistu on võimalik lähiajal valmiva detailplaneeringuga arendada logistika- või tootmispargiks.

Objekti kirjeldus

Müüa atraktiivse hinnaga 7.2 ha suurune raudteedega piirnev tootmismaa Muuga sadama ja logistikaparkide vahetus läheduses. Kinnistu on võimalik lähiajal valmiva detailplaneeringuga arendada logistika- või tootmispargiks. Detailplaneeringuga jaotatakse kinnistu 9-ks eraldi kinnistuks suurustega 5 541 – 9 828 m2. Lähedal asub Maardu linn ning Tallinn, kust on võimalik leida tööjõudu erinevate äriprojektide edukaks realiseerimiseks. Kinnistu kõrval olemas gaasi, elektri, vee- ja kanalisatsioonitrass. Praegu lõpetatakse kinnistul Merko Ehituse poolt pinnasetööd, mille käigus tõsteti ja tasandati pinnast.

Kinnistu naabriteks on OÜ Riigiressursside Keskus (Raudtee Konteinerterminaal), OÜ Keltic Global Estonia (Põhjaranna Äripark), AS Vopak E.O.S. (naftaterminaal), OÜ Abemi Laoteenused (tolliladu), AS Eesti Mereagentuur (tolliladu).

Kaugus Tallinna kesklinnast on 10 km, Muuga sadamast 1 km, Peterburi teelt 1 km, Tartu maanteelt 11 km, Pärnu maanteelt 15 km. Kinnistu piirneb lääne ja idaküljelt kahe raudteeharuga, millest üks viib Muuga ja teine Miiduranna sadamasse. Logistikapargist lõunasse jääb Vana-Narva maante ja Narva (Peterburi) mnt ristmik. Autotranspordiga pääseb täna kinnistule Narva mnt – Altmetsa teed kaudu. Tulevikus on võimalik luua ühendus Põhjaranna teega.

Kinnistu kõrval asuvad kõrgepingeliinid, kust alajaama ehituse korral võimalik elektrienergiat saada. Vee ja kanalisatsioonitrassid on kinnistu piiri. Gaasitrass asub 300m kaugusel kinnistu piirist lääne suunas.

Tulge vaatama ja veenduge, et tegemist on väga hea pakkumisega!

Kadastritunnus: 44603:002:0126

Helista ja lähme vaatama!

Telefon: 52 62 358 | E-kiri: evely@askandia.ee

Jaga oma sõpradega:
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • RSS

Objekti asukoht | Rööpa 1A, Maardu, Harjumaa 74117Minu teised pakkumised


Luha 32, Tallinn, Harjumaa 10131
Müüa kaunis kaminaga kodu Uue-Maailmas
Müüa kaunis kaminaga kodu Uue-Maailmas
124 000
Müüa
Korter | 3  tuba | Korrus: 2/3
Ruutmeetreid: 60
Tondiraba 5, Tallinn, Harjumaa 13916
Müüa korter Lasnamäel, vaatega Teletornile! HEA HIND!
Müüa korter Lasnamäel, vaatega Teletornile! HEA HIND!
41 000
Müüa
Korter | 1  tuba | Korrus: 8/9
Ruutmeetreid: 32,7
Rohu tn, Lelle, Raplamaa 79002
HEA HIND! Müüa kodu eemal linnakärast
HEA HIND! Müüa kodu eemal linnakärast
28 000
Müüa
Maja Ruutmeetreid: 279,4